Om oss:
Scandinavian Eyewear är ett snart 70 år gammalt svenskt företag som designar, utvecklar och distribuerar glasögon av högsta kvalité. Sedan 2012 ingår vi i Marchon koncernen som är världens tredje största glasögonföretag. Idag distribuerar vi världsledande varumärken så som Nike, Calvin Klein, Lacoste, Marni och Chloé samtidigt som vi designar kollektioner för bland annat Skaga, Oscar Jacobson, Lexington och Pilgrim.

Vi har vårt huvudkontor i Jönköping där du hittar bland annat vår design- och produktutvecklingsavdelning och marknadsavdelning. Vi som arbetar här strävar hela tiden efter att ligga i framkant vad gäller utveckling och digitalisering och tycker det är spännande med webkommunikation, grafisk design och digitalt innehåll. Här följer vi inte trenderna, vi skapar dom!

Arbetsbeskrivning:
Vi erbjuder en bred och stimulerande tjänst. Ditt huvuduppdrag kommer vara kommunikation och produktion av marknadsmaterial till både våra nordiska och internationella varumärken.
Du kommer arbeta mest med grafisk design & layout men även en hel del grafisk produktion både för print och webb. Det ingår även en del framtagning av presentations- och säljmaterial och från vårt huvudkontor supporterar vi hela den Nordiska regionen men arbetar även tätt mot våra internationella huvudkontor.

Din profil:
Du är en driven, självständig och utåtriktad person som trivs med att arbeta i en miljö med högt i tak och snabbt tempo. Du är prestigelös, ansvarsfull, har ett genuint intresse för marknadsföring och är van att hjälpa till där det behövs.

Du har relevant yrkeserfarenhet från exempelvis inhousebyrå, marknads-avdelning eller reklambyrå. Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning på grafisk design/ grafisk produktion. Du är van att arbeta kreativt och är en säker formgivare då du har mycket goda kunskaper i alla Adobeprogram.
Då vårt koncernspråk är engelska vill vi att du har goda språkkunskaper både i tal och skrift. Vi ser även att du har goda kunskaper i Powerpoint och Excel.

Övrigt:
Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är ett vikariat med start omgående, 100%.  Sista ansökningsdag: 1 November 2017. Ansökan med bifogat CV skickar du till Senior Marketing Manager Nordic, Liza Manestam på: liza.manestam@scandinavianeyewear.se.

Välkommen med din ansökan!