En klänning i spets och en stilren båge gör den bästa dagen i ditt liv alldeles perfekt! Bröllop genomgår en lång process, och planeras långt innan den stora dagen till ära. Att välja bröllopsklänning och att hitta passande accessoarer kan vara utmanande. Något man brukar säga inför bröllop är att man ska ha något blått, något lånat, något nytt och något gammalt. I brudbuketten kan det finnas en blå blomma, en lånad brudkrona, nya glasögon och en gammal bröllopsslöja som har följt med i generationer.

På bröllopsdagen vill man att allt ska vara perfekt. Varje liten detalj har en viktig betydelse. Glöm inte bort att förnya glasögonen för både henne och honom då vi tycker glasögonen är pricken över i:et. För henne passar de feminina och eleganta bågarna från antingen Skaga, Pilgrim eller Chloé. För honom är det maskulina och stilsäkra bågar från varumärken som Calvin Klein och Oscar Jacobson som gäller. Tillsammans uttrycker dessa bågar samhörighet, design och kvalitet. Se våra tre stiltips nedan!

 

För henne är bågarna åt vänster & för honom är bågarna åt höger. 

 

Modeller: 1) Skaga 2697 Videung. 2) Calvin Klein Platinum CK5449.

Modeller: 1) Pilgrim 6818. 2) Oscar Jacobson 7818 Tom.

Modeller: 1) Chloé CE2631. 2) Calvin Klein CK5454.

Med dessa små tips vill vi önska er en oförglömlig dag. Njut av ert bröllop och minns Martin Kochs ord i bröllopssången ”Lyckan”:

Så tar jag dig till brud i vår
för långa, rika kärleksår,
ty lyckan kommer, lyckan går,
den som du älskar lyckan får.