Vad är sommar utan sol och solglasögon?! Man får passa på att ta fram solglasögonen de få soliga stunderna vi har här i Sverige. Varför inte åka utomlands och få sol varje dag! Jag, marknadskoordinator här på Scandinavian Eyewear var i Kreta, Grekland under min semester och då valde jag att ta med dessa snygga bågar, Chloé och Calvin Klein. Klart jag matchar solglasögonen till mina outfits – En båge om dagen är bra för magen!

CE114S

Chloé CE114S

Chloé

Chloé CE718S                                                                                                            Chloé CE719S och CE3603S

Chloé CE128S

                                     Calvin Klein
Calvin Klein CK1225S                                                                                                  Calvin Klein CK2149S

 

Calvin Klein CK13204S