Sommaren står för dörren och morsdag närmar sig. Alla mammor är såklart värda något extra denna dag! Överraska din mamma och gör något utöver det vanliga. Är du en person med idétorka som inte vet vad du ska ge på morsdag? Lugn, vi har tipsen för dig!

Byt ut chokladen och trisslotterna till ett par snygga solglasögonbågar av bästa kvalité från något av våra varumärken på Scandinavian Eyewear. Vi erbjuder färgsprakande bågar från Lacoste samt stilrena och eleganta bågar från Calvin Klein Collection.

 

L849S

Havanamönstret är alltid ett säkert kort. Bågens livliga design och runda form är tuff och tidlös. Det är dessutom ett smart val att ge till mamman som både vill att bågen ska förmedla modernitet och retrokänsla.

 

L831S

Gillar din mamma färgsprakande och lekfulla solglasögon? I sådana fall är det här bågen för henne. Till sommaren blir det naturligt att byta ut sina mörka par till mer färgglada. Med smakfulla detaljer och transparenta färgskiftningar blir denna båge ett utmärkt val för mamman som söker det lilla extra i vardagen.

 

CK8028S

Uppdatera mammas Cat-Eye med denna moderna och fräcka båge för att få henne att bli trendigare. Bågen ger en exklusiv och elegant look. Med en snygg kombination av både färg och form lyfts designen upp till en högre nivå.

 

CK8540S

Här är bågen för mamman som gillar att gömma sig bakom solglasögonen. Modellen är cool och påminner den som många kändisar bär. Dessa solglasögon har en färgkombination som skapar fina linjer och mönster som framhäver den sofistikerade looken. Bågen är stilren och tidlös, funkar vid alla tillfällen.

 

Hoppas att du har fått lite inspiration inför morsdag. Gå ut i vårsolen och njut av det vackra vädret tillsammans med din kära mamma. Vi önskar er en trevlig helg!