”Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår! Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår […] Hurra!”

 

Allt som hör till studenten tror sig vara fixat och klart. En skål för framtiden med ett glas champagne. Solen skiner och glada nybakade studenter gör sig redo för framtiden med storslagna fester. Snart kommer även sommarens sköna lediga stunder som bäst avnjuts i solen.

Men glöm inte bort solglasögonen!

Skaffa ett par solglasögon utifrån din personlighet med bra kvalité och bra skyddsfaktor som passar för hela sommaren. Solglasögonen ger det lilla extra och framhäver din look. Om du inte vet vad du ska bära upp med din studentoutfit eller vad du kan önska dig i studentpresent så har vi tipsen för dig

Vad sägs om ett par hållbara och sportiga solglasögon från Nike, eller ett par glänsande och snygga bågar från Salvatore Ferragamo? Ett annat schysst alternativ är ett par stilrena och sofistikerade solglasögon från Calvin Klein. Men oavsett vilket av våra märken som du väljer blir det en investering för framtiden!

Bågarna nedan är utvalda för honom och henne. Bli inspirerad och skaffa ett par solglasögon lagom till studenten! 

 

Salvatore Ferragamo

Du som vill ligga på topp inför studenten borde välja någon av Salvatore Ferragamos bågar. Dessa solglasögon är stilrena och tidlösa som ger en lyxig känsla. Bågarna för honom och henne är snyggt utformade och har en fräck design.

För honom – SF160S – BLACK/GOLD

För henne – SF156S – LIGHT SHINY GOLD/BLACK

 

 

Nike

Det kan ha gått hett till vid firandet. Dina ögon är trötta och ljuskänsliga dagen efter. Nya äventyr väntas och kommer snart att ta sin start. Det här är bågar från Nike, vilka ger en sportig look men samtidigt pryder studentklädseln. Bågarna är utformade för dig som är i farten och vill upptäcka världen.

För honom – NIKE FLATSPOT R EV1045 – MT SEAWEED W/GRY FL ML GRN LEN

För henne – NIKE FLEX MOTION EV1016 – MT BLACK W/SMOKE W/SIL FL LENS

 

 

Calvin Klein Collection

Solglasögonen nedan är modernt designade från Calvin Klein Collection. De är riktade till den som vill sticka ut lite extra på studentflaket. Förutom exklusivitet, förmedlar dessa bågar elegans och kreativitet.

För honom – CK8544S – FATIGUE TORTOISE

För henne – CK8538S – CREAM TORTOISE

 

 

Hoppas du får en fantastisk student och ett soligt firande. Var rädd om din syn, den är värdefull!

Grattis till studenten i förskott!