Att välja glasögon som passar ens personlighet och ens stil kan låta enklare än vad det egentligen är. Det blir ofta svårare att bestämma sig för en eller två glasögon när man väl står i butiken, med ett flertal bågar i olika kulörer och former framför sig. Ett tips är att spana in sina favoritbågar redan innan man besöker butiken. Välj och vraka, eller låt dig bara inspireras av våra varumärkens schyssta bågar! Som en hjälp på traven, har vi tagit fram två favoriter som följer vårens trend.

 

Pilgrim 6810. Finns tillgänglig i svart, brun eller röd. 

Färgerna representerar den aktuella trenden som har hämtat inspiration från skog och mossa, med mörka och jordnära nyanser. Bågen ger ett naturligt utseende med en ren och tidlös design. Den har det lilla extra, i form av en glänsande detalj på vardera skalm.

 

 

Pilgrim 6808. Finns tillgänglig i silver eller rosé guld.

Denna modell är mycket trendig, med en rustik metallbåge som har en svag färgklick. Ett fräscht och snyggt utseende ges i kombination med rätt material och färg. Linsernas runda form förmedlar ett avslappnat uttryck i dagens hektiska vardag och passar vid alla tillfällen.