Varumärket
Passionen för det gedigna hantverket, de snillrika detaljerna och en tidlös stil syns i såväl modeprodukter som i glasögon. Oscar Jacobson är känd för att utveckla och producera produkter med själ och hjärta som får dig att må bra och som lyfter fram din personlighet.

Målgruppen
Kollektionen riktar sig till män som, oavsett ålder, vågar ha sin egen stil och stå ut i mängden.

Kunglig hovleverantör
Oscar Jacobson är idag kunglig hovleverantör och det är ett stort bevis på den höga kvalitén och det gedigna skandinaviska hantverket som varumärket levererar och står för.

The business playboy
Martin Scorsese’s ikoniska film Casino, med Robert De Niro, speglar glamouren och faran av 70- talets Las Vegas. Det är bakgrunden till och inspirationen bakom Oscar Jacobsons vårkollektion 2016, där de presenterar sin syn på den härdade spelaren. Kollektionen utstrålar en färgstark manlighet och är en fusion mellan den hänsynslösa affärsmannen och den moderiktiga playboyen. Kombinationen av de två mycket olika personligheterna mynnar ut i en kraftfull elegans med både färgstarka och enfärgade modeller samt detaljer från detta decennium.

7803_OJ_254DSC_0010

Modell 7800 Truman är ett bra exempel på en kraftfull, enfärgad modell medan 7803 Truman är färgstark och innehåller flera spännande detaljer. Kollektionen är en modern hyllning till 70-talets Kalifornien och materialvalet är lika exklusivt som en svit på MGM Grand. För att verkligen fånga den färgstarka andan har Oscar Jacobson med denna vårkollektion arbetat fram ett uttryck som är lika tuff och rå som De Niro själv.

Bågar: 7800 Truman, 7803 Terence