Varumärke
Nike har revolutionerat atleternas sko-och sportmode med sitt breda produktsortiment som innehåller allt från specialiserade träningsredskap till sportmode och accessoarer. Nike har med sina innovativa produkter, genomtänkta marknadsföring och lyckad sponsring av atleter blivit ett av världens största och ledande varumärke inom sport. Nike skapar glasögon som hjälper dig att se sport på ett mer inspirerande och uppmuntrande sätt genom att arbeta med inspiration och innovation. Grunden ligger i banbrytande forskning inom syn och input från världens elit atleter vilket gör att Nike kan erbjuda ett brett utbud av både sol och oftalmiska bågar. Nike har den senaste teknologin och en nyskapande design.

Kollektionen för unga atleter
Kollektionens bågar kommer i alla former, färger och material samt är designade för att vara både bekväma och slitstarka. Det gör dem perfekta för aktiva barn och ungdomar. Genom att vara speciellt utvecklade för barn har bågarna optimerad kvalité, funktion och atletisk inspirerad design. De är tillverkade med samma  oklanderliga kvalitetskontroll som i Nikes andra produkter och är gjorda för att passa ansiktet som ”en hand i handsken”.

Lättviktsacetaten i modell5538 gör bågen både bekväm och slitstark. Skalmarna har en färgaccent med mönster inspirerade av sneakersskosnören vilket ger designen en trendig och sportig känsla. I modell 5575 hittar du en metallfront med en elegant överliggare samt flexibla gångjärn och små iklickbara nose-pads som ger bra passform och gör bågen hållbar.

NIKE5575_Profile-068NIKE5538_Profile-605

Bågar: 5575, 5538