Under våren kommer vi hylla alla de fantastiska milstenar som har skapa det Skaga står för idag, svensk genuin design. Vi kommer göra nerslag i Skagas historia, med fokus på ett årtionden för varje månad som går. När vi senare i år kommer fram till augusti lanserar vi höstens kollektion och tar Skaga in i framtiden. Glöm inte att följa oss på sociala medier och hashtaggen #skaga70år

Nu i januari kommer vi gå tillbaka till historians början och berätta hur sagan om Skaga en gång i tiden började, närmare bestämt år 1948.

I februari går vi vidare in i 1950-talet, med berättelser om bland annat Carl-Arne Bregers Skagakollektion Soirée med äkta pärlor, diamanter och kristaller.

Mars kommer bli en speciell månad med speciellt fokus på 1960-talet. Det var då Sigvard Bernadotte var aktiv för Skaga och detta kommer vi hylla extra mycket genom att lansera en exklusiv kollektion i limiterad upplaga.

När 1970-talet senare kom ändrades modet och även formerna och färgerna på Skagas bågar utvecklades. I april kommer detta årtionde stå i rampljuset.

Förhoppningsvis har vårens solstrålar börjat skina i maj och naturen har gått i blom med en färgsprakande palett. Vad passar inte bättre då än att hylla det mest färgstarka årtiondet – 1980-talet?

I juni går vi vidare in i 90-talet glada år, fylld med återblickar och roliga minnen!

Var det inte 2008 för typ två år sedan? Nej, det är faktiskt 10 år sedan redan. Tiden flyger förbi, men i juli kommer vi göra några nedslag och se tillbaka på den tiden.

Efter en vår fylld med återblickar kommer vi i augusti som tidigare nämnt att ta Skaga in i framtiden. Det kommer bli en spännande resa fylld med överraskningar längs vägen, hoppas just du vill följa med!