Just Being
Allt handlar om att vara och om hur vi hittar äkthet och styrka nog för att välkomna en framtid där naturens skönhet och dagens teknik existerar i harmoni med varandra. Även om livet är komplext, är vår/sommar 2016 en kollektion utan gränser; det handlar om en ny förståelse och om begreppet ”att vara”. Materialet i kollektionen består av; kristaller, mönstrad acetat, glänsande metalldetaljer och sommarens pastellnyanser som tillsammans utstrålar elegans.

Bohemisk festival
Nu riktar vi uppmärksamheten till bohemiska festivaldetaljer och smycken som framhäver allt från kristaller till mystiska symboler. Festivalbesökarnas modestil är en härlig blandning av olika stildetaljer från 1950-talet upp till 2000-talet. I modell 6801 syns de bohemiska festivaldragen tydligt.

70-talets comeback
70-talet är på väg tillbaka! Vi ser djupare former, mönstrad acetat och flödande batikinspirerade färger. Något som syns i modell 6794.

Elegant vårkänsla
Med våren kommer ljuset tillbaka och skapar en känsla av lätthet. Kollektionens nätta modeller, bland annat modell 6798, fångar denna känsla till fullo genom sina tunna skalmar, strösslade kristaller och läckra färger.

Pilgrim Korslagda 3st_webPilgrim Röd Guld SilverSpräckliga 3st

 

Modeller på bilderna är: 6801, 6794, 6798