För många består påsken av ett stort middagsbord med god mat som delas med nära och kära. Pynt byts ut från grankvistar och stjärnor till ris och fjädrar. Julen och påsken går hand i hand, men har sina egna traditioner och trender. Det som utmärker påsken mest är långledigheten då många passar på att njuta av naturen och vara ute när solstrålarna väl sticker fram. Dagarna blir ljusare för varje dag som går liksom färgerna på modet som också går mot ljusare toner.

För den som vill följa vårens trend rekommenderas det att välja ett par som är kreativt och lekfullt utformade, det vill säga att ytterformerna på bågarna inte nödvändigtvis följer innerlinjerna. Formen på bågarna kan väljas utifrån personlighet och smak. Designers har denna säsong skapat ett stort utbud av bågar i olika former och färger. Traditionsenligt är gult påskens färg, men kanske just denna färg inte faller alla i smaken. Byt ut mot en guldfärgad nyans som ger en lyxig känsla och gör bågarna tidlösa.

Här är bågarna som rekommenderas att fylla påskägget med!

Chloé vänder sig till kvinnor som anser att mode och elegans är viktigt i vardagen. Alla dess bågar har unika former och färgkombinationer som ger mjuka och varma känslor.

CE2130 är en rundad båge som ger en retrokänsla och en avslappnad stil. Bågen är guldfärgad och har en touche av rosé. Retrokänslan ges i kombination med form och färg. Den är tillverkad i metall och glänser vackert i vårsolen.
CE2712 är en rektangulär båge med fina skarpa linjer. Färgerna brunt och gult har kombinerats och passar perfekt för den som önskar en dovare vår- och sommarnyans.
CE2126 är en bekväm båge med en snygg oval form som är tillverkad i metall. De markerade svarta partierna framhäver ögats form och ger en unik design.

 

Calvin Klein Collection är ett världsledande livsstilsvarumärke. Riktar sig till både män och kvinnor som vill utstråla exklusivitet och modernitet med den sofistikerade designen.

CK8561 är en rund båge med blandade jordnära färger som definitivt ger retrolooken. Bågen är unik, den uttrycksfulla och kreativa utformningen passar utmärkt för den som tycker att det är lika viktigt att se som att synas.
CK8553 är en rektangulär båge som ger ett klassiskt och stilfullt uttryck. Färgen följer trenden och tillsammans med de rundade kanterna på bågen ger det en skön och schysst båge. Rätt för alla tillfällen.
CK8559 är bågen med en unik färgkombination, den halvtransparenta mönstrade designen är mer lovande än någonsin. Bågfronten har ett intensivt uttryck och väcker uppmärksamhet.

 

Lacoste är ett revolutionerande märke som är känt för en klassisk sportig stil. Bågens funktionalitet och hållbarhet har därmed prioriterats. Varumärkets alla produkter är utformade för män, kvinnor och barn.

L3908 är en båge som följer trenden med den snygga färgkombinationen. Bågen riktar sig till den sportiga som inte är rädd för att synas och vill sticka ut.
L3620 är rektangulär båge som finns i flera olika kulörer och ger utrymme för kreativitet och lekfullhet. Passar utmärkt för den som vill matcha bågen med klädstilen.

 

Pilgrim är ett varumärke som erbjuder prydda och detaljrika bågar som skapar den välkända pilgrimslooken. Bågarna nedan är hämtade från vårens kollektion, vilken är inspirerad av att upptäcka och utforska Kubas exotiska miljöer. Färgpaletten går från mjuka sandfärger till färgsprakande toner som påminner om Kubas exotiska miljöer och rytmer.

Pilgrim 6817 är en enkel och stilren båge med sensuella detaljer i metall. Bågen passar framförallt den som har en feminin stil och söker det lilla extra. Den guldfärgade bågen blänker vackert i solljuset och passar perfekt till en skönare tillvaro, som på Kubas exotiska stränder.
Pilgrim 6815 är en originell båge med lätt böjda och vackra linjer. Passar utmärkt för den som vill kombinera bågen med ett flertal klädesplagg och accessoarer. Den vinröda nyansen (burgundy) och den eleganta utsmyckningen på skalmen gör att bågen även blir ett smycke.

 

Glad påsk önskar vi på Scandinavian Eyewear, vi hoppas att du får en trevlig påskhelg tillsammans med nära och kära.