Nu är det bara 18 dagar kvar tills höstens mest inspirerande tävling avslutas. Glöm inte att vara med att dela dina smultronställen, ditt finaste ögonblick eller en speciell person som du anser utgör en del av ditt #mypieceofsweden. När du lagt upp dina bilder med #mypieceofsweden på vår Instagram är du automatiskt med i tävlingen om att vinna en hotellövernattning för 2 per på ett värde av tot 2000 kr. Något att se fram emot när hösten och vintern närmar sig! 🙂

Vi har samlat ihop ett axplock av alla underbara bilder som kommit in så att du kan njuta av dem eller få lite inspiration om du ännu inte skickat in ditt bidrag. Vill du se ännu mer härliga bilder, gå in på Instagram och titta efter #mypieceofsweden.

Under inspirationsbilderna hittar du all information om tävlingen som du behöver för att delta.

Ha en fortsatt härlig dag!

mpos bild kollage

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT DELTA I VÅR INSTAGRAM TÄVLING:
(Tänk på att du behöver ha en öppen profil på Instagram för att vi skall kunna se dina bilder).
– Följ skaga_sweden på Instagram
– Lägg upp din bild och tagga inlägget med #mypieceofsweden
– Du får dela hur många tävlingsbidrag som du vill
TÄVLINGSPERIOD:
Man kan ladda upp sitt bidrag från den 25 aug 2016 till den 1 nov 2016.
En jury (som består av Scandinavian Eyewears ledning) kommer att välja ut 6 st favoritbilder av de uppladdade bilderna till ”finalen”. Finalbilderna bedöms utifrån kreativitet, bildkvalitet och känsla. En vinnare koras av juryn och kommer att presenteras under november månad 2016. Vinnaren kommer att kontaktas via Instagram och även publiceras på http://www.scandinavianeyewear.se/blogg/
TÄVLINGSVILLKOR:
– Genom att ladda upp din bild och tagga den med #mypieceofsweden godkänner du ditt deltagande i tävlingen.
– Du måste själv har tagit bilden och ha fullständiga rättigheter av eventuella personer på bilden att publicera den i vår fototävling.
– Bilden du laddar upp kan komma att användas i marknadsföringssyfte för Skaga & Scandinavian Eyewear AB.
– Denna tävling är inte sponsrad, gjord i samarbete med, eller administrerad av Facebook eller Instagram.
– Tävlingen anordnas av Scandinavian Eyewear AB. Personal kan vara med att dela och tagga sina bilder men kan ej vinna tävlingen.
VINST:
Ett presentkort på en hotellövernattning för 2 per på ett totalt värde av 2000 kr. Med denna vinst får du möjlighet att upptäcka en ny del av Sverige, kanske ett nytt smultronställe.