Vi går mot ljusare tider och så gör även modet. Lexingtons vår kollektion 2016 är inspirerad av ”The Beach” och vi vill ha ett par snygga ljusgula bågar i transparant acetat i vårt påskägg så som Lexington modell 4198.

4198_LE_238

 

Från danska Pilgrim kommer den här snygga bågen som lanserades för bara några veckor sedan. En tuff båge med tydliga drag från det färgstarka 70-talet. Bågen har en djupare form och ett mönster som förflyttar dig tillbaka till ”The Days of the Disco”. Modellen heter Pilgrim 6794.

6794_Pi_214

 

En av vårens storsäljare är Skaga Bogesund, som kommer i en vacker nude pastell ton med geometriskt dekor. Glasögonbågen har fått sitt namn efter slottet Bogesund vars äldsta delar uppfördes på 1640 – talet av greve Per Brahe. Slottets ljusa färger och närmast kubiska byggnad med brutna tak står för inspirationen och med dess moderna tolkning är den en fullträff den här våren.   Skaga Bogesund har modell.nr 2652.

 

2652_Sk_290

 

Från det populära varumärket G-Star Raw kommer modellen GS2112.
En tunn, lätt metallbåge i beige som följer vårens runda trender. En cool båge med snygga gångjärn som ger adderar till den råa och tuffa looken. Modellen heter G-Star Raw 2112.

gstar1

 

Till påsken så brukar även vårsolen kika fram och vi vill möta våren och ta härliga fikastunder ute i solen med solglasögon från Chloé. Varumärket står för kvinnlighet, modernitet och elegans och i modellen CE115S har dom verkligen lyckats kombinera allt.  En läcker både i guld med vita tippar och sexkantig front.

chloe

En riktigt glad påsk önskar vi på Scandinavian Eyewear!