Då vi konsumenter blivit mer vågade och gillar att uppdatera vår stil och look, inte bara en gång per år utan flera gånger, har modevärlden anpassat sig efter konsumenternas nya livsinställning. Det finns inte bara en stil och look att inspireras av längre utan nu erbjuds flera möjligheter att uttrycka sig och hitta den stil som passar just för dig!

Under hösten 2016 ser vi fyra stycken teman som står ut och förespås vara de största och hetaste trenderna. Säsongens teman är:

  • Sepia Hues
  • Indigo Blues
  • Digital
  • Anti-Mood

Dessa fyra teman erbjuder inspiration från 40- till 70-talet, retrostil på hög nivå, skimrande effekter, 3D och digital tryck, mishmash och antistyling, överdimensionerade accessoarer och en härlig, lekfull vintage look.

På catwalken ser vi tydligt att modet präglas av dessa fyra teman inför hösten men hur har man tolkat in dessa teman i glasögonmodet? Vilka bågar är hetast i höst? Vilken form och färg skall man välja?

Följ oss för att få reda på allt detta! Vid nästa inlägg kommer vi att presentera säsongens första tema: Sephia Hues. Ett tema som kan beskrivas med två ord ”sexy and sassy”.

Det får bli vår cliffhanger tills nästa inlägg som uppdateras 19 september.

Ha en fortsatt skön vecka!