Höstens hetaste trendföljetong har kommit till sitt sista tema som är Anti-Mood. I detta tema handlar det om att hitta omaka saker som kombineras till en mischmash och ”antistyling”. Ett tema där man experimenterar med mönster och former. Detaljer som råa kanter och asymmetri mixas med sportsyntet, sober satäng och partypaljetter. Man ser ett feminint herrmode växa fram med en blandning av mjuka och starka färger. På catwalken ser man stilar och material mixas från höger till vänster men helheten uttrycker ett organiserat kaos.

Uttrycket i detta tema är kollageliknande och bågarna är den viktigaste byggstenen för att uppnå denna look. Formen och stilen på dina glasögon kan verkligen  ”sätta pricken över i:et” i detta tema. I Anti-Mood temat behöver man inte vara rädd för att ”välja fel” utan hur du än sätter ihop din look så kommer det att bli fabulous så länge du bär upp helheten. Känner du dig fortfarande osäker så gå efter mitt motto ”fake it until you make it”.

Färger som symboliserar detta temat är grönt, blått, grått, rosa och orange i olika färgskalor.

Nedan ser ni ett urval av både sol- och glasögon och hur några olika varumärken har tolkat Anti-Mood temat.

ant-mood glasögon

Ett fantastiskt och unikt urval av bågar som gör att man kan välja båge efter hur crazy outfit man har. Det handlar inte alltid om den galnaste färgen, formen eller mönstret på bågen utan att den står ut och förstärker ditt egna uttryck och personlighet. Så gå loss i helgen i garderoben och testa dig fram till en härlig  mischmasch look. Sen kan du shoppa glasögon efter att du funnit din Anti-Mood stil, express your self!

Lycka till och hoppas att ni, med hjälp av dessa heta trendteman, fått inspiration inför höstens sol- och glasögonshopping. Jag vet var jag kommer befinna mig i helgen! Vilken optikerbutik kommer du gå till?

Ha en trevlig helg!