WOMEN’S SUNGLASSES

SF863S


Dessa nya solglasögon är startskottet för den nya reklamkampanjen. Den presenterar en originell form med en geometrisk och mycket modern design. Bågens konstruktion förstärks av guldiga metalldetaljer som omger linsernas yttre konturer, vilket ger ett samspel av fyllda och tomma utrymmen. Lystern av guld återspeglas i Ferragamo loggan som är ingraverad på vänstra skalmen och den ikoniska detaljen i gancino är synlig på båda skalmtopparna.

Bågens unika utseende går hand i hand med den inspirerande modevisningen som gick i toner av lila, elfenben, grönt och antique rose.

 

SF857S

Det här är solglasögon för kvinnor som önskar en båge med en glamorös form. Den har en översvallande karaktär. Acetaten åskådliggör nya grafiska effekter som är inspirerade av Ferragamos ikoniska silkeshalsdukar med djur- och blommönster. Tidsenliga, livliga och moderna färger är kombinerade med passande detaljer i metall som är placerade på bågens gångjärn och loggan som är ingraverad på vänster sida.

Utbudet av färger inkluderar svart, brunt, grönt, rött och petrol.

 

SF855S


Denna eleganta tekopps-design förknippas med en bågfront i acetat och skalmar i metall som tillsammans skapar en originell kontrast mellan de tjocka linjerna och de smala skalmarna. Geometrisk touch framhävs tydligt av de olika texturlagren som ger denna modell ett djärvt och modernt utseende. Bågen är utsmyckad med den ingraverade loggan på vänstra skalmen, vilken är tillverkad av det dyrbara materialet italy mazzucchelli acetat.

Finns tillgänglig i kombinationer av black/havana, tortoise/ turtle, petrol/dust och bordeaux/beige.

 

SF859S


Denna modell har en mycket sofistikerad och glamorös design som innovativt har skapat Cat-Eye med fast transparent acetat. Den maximala volymen ger en geometrisk effekt som avslöjar en modern och allsidig karaktär. Paletten leker med färgkontraster mellan ramen och linserna, vilka framhävs ytterligare med bågens dubbelgångjärn i metall som är applicerade på båda skalmarna.

Finns tillgänglig i crystal grey, crystal rust brown och crystal red.

 

MEN’S SUNGLASSES

SF160S


Denna schyssta båge är riktad till män som söker vintage stilen. Bågen är elegant, lätt och dynamisk med en rektangulär form. Den har en skön blandning av acetat och borstad metall. Modellens sofistikerade, moderna design har en uttrycksfull touch med en dubbelbrygga – inbyggd i bågfronten – och skalmar som står i kontrast med den ingraverade loggan. Modellen finns speglade linser.

Finns tillgänglig i black/dark ruthenium, black/gold och tortoise.

 

SF866S


En mycket trendig modell för män är denna, med en panto design som är helt tillverkad i acetat. De tjocka och harmoniska linjerna är betonade av den distinkta detaljen av dubbel gancino som är applicerad på båda skalmarna. Detta är en båge som visar en stilfull färgkontrast mellan de intensiva tonerna och ljusstyrkan som ges från metallen.

Finns tillgänglig i svart, havana, striped grey och striped brown.

 

SF864S


Denna retro-inspirerade modell har en klassisk stil som har gjort om navigator designen med en elegant modern tvist. Bågen definieras av personliga skalmar som är graverade och dekorerade med detaljer i metall, vilka ger en elegant touch av ljus till det stilrena färgschemat. Bågen är helt tillverkad av det ädla materialet italy mazzucchelli acetat, där linserna utmärks med den graverade Ferragamo loggan på skalmarna.

Färgschemat, inspirerat av vintage toner, har nya kombinationer mellan material och linser. Finns tillgänglig i svart, light tortoise och tortoise.

 

 

WOMEN’S OPTICAL FRAMES

SF2777


Denna tekopps-designade båge är inspirerade av Ferragamos ikoniska silkeshalsdukar med dess olika djur- och blommönster. De livliga, ungdomliga färgerna på bågfronten passar utmärkt till den distinkta detaljen som är väl synligt på gångjärnen och med Ferragamo loggan som är ingraverad på den vänstra skalmen.

Finns tillgänglig i svart, brunt, crystal blue och crystal violet.

 

 

MEN’S OPTICAL FRAMES

SF2780


Här är acetat bågen med en stilren, modern och tjock boxy design som är inspirerad av Ferragamos tidlösa design för män. Den essentiella utformning är förstärkt av dubbel gancino detaljen i metall som är applicerad på båda skalmarna, vilka ger flexibilitet och praktiska gångjärn. Modellen är helt tillverkad av det dyrbara materialet italy mazzucchelli acetat.

Finns tillgänglig i svart, havana, striped blue/red och striped grey.