Nike

Nike har med sina innovativa produkter, genomtänkta marknadsföring och lyckad sponsring av atleter blivit ett av världens största och ledande varumärke inom sport. Genom sina sol- och glasögonkollektioner hjälper de världen att se sport på ett mer inspirerande och uppmuntrande sätt, då deras mål är att rikta sig till atleten som finns inom oss alla.

Nike har revolutionerat atleternas sko och sportmode med sitt breda produktsortiment som innehåller allt från specialiserade träningsredskap till sportmode och accessoarer. Nike har med sina innovativa produkter, genomtänkta marknadsföring och lyckad sponsring av atleter blivit ett av världens största och ledande varumärke inom sport. Genom sina sol- och glasögonkollektioner hjälper de världen att se sport på ett mer inspirerande och uppmuntrande sätt, då deras mål är att rikta sig till atleten som finns inom oss alla. Bakom varumärkets bågkollektioner ligger det ett stort fokus på att leverera hög kvalité, hållbara material och tekniska funktionslösningar. Nikes kollektioner vänder sig till så väl män, kvinnor som till barn och ungdomar.

Nike jobbar med flera olika designlinjer i sina sol- och glasögonkollektioner för att alla skall kunna hitta en eller flera favoriter med en perfekt passform.

Glasögon

Active Tech: Har en unik design med en superlätt båge som gör att de passar lika bra på kontoret som på golfbanan.
Active core: För en mogen målgrupp som uppskattar tålighet, lätthet och kvalitét med en modern design.
Flexon hyper: Perfekt kombination av design och banbrytande teknik som uppskattas av de som ställer krav på sina bågar.

Solglasögon

Complete: Elit prestanda där alla bågar har välutvecklade och justerbara funktioner. Byggda av bästa material, har specifika funktioner och linser för de flesta sporter. Löparbågarna är fjäderlätta medan golfarens bågar har specialgjorda linser.
Train: God prestanda med en del justerbara funktioner. Utformade för dagliga sportaktiviteter och vänder sig till en kostnadsmedveten konsument.
Express:
Till en modemedveten konsument som vill utstråla ett stilfullt och sportigt uttryck med attityd.