Marni

Marni är ett lyxvarumärke som grundades år 1994 av designern Consuelo Castiglioni. Framgången bygger på en exklusiv och distinkt design som hyllar individualitet och uttrycket kreativitet på ett nästan vanvördigt sätt.

Varumärkets är känt för sina grafiska och okonventionella detaljer som tänjer de subtila gränserna för funktion och proportion. Marnis kollektioner innehåller ready-towear kläder för kvinnor, män och barn och designar även handväskor, smycken och accessoarer. Nu har de dessutom expanderat sina accessoarer till olika livsstilsprodukter såsom parfym och glasögon.

Marnis målgrupp
Varumärkets konceptuella uttryck tilltalar en nischad och världsvan målgrupp. Den typiska Marni kunden gillar att experimentera med olika material, färger, mönster och former, har en sofistikerad känsla för stil och vill uttrycka sin egen individualitet.

Varumärkets anhängare består av kreativa och experimentella individer som i allra högsta grad är i samklang med sina instinkter och känslor. Marni samarbetar gärna med personer som uppvisar en banbrytande stil och som vågar visa upp sin personlighet och karaktär.

Marnis glasögon
Under Fashion Week i Milano SS16 lanserades den nya glasögonkollektionen från Marni. Kollektionen utvecklades och tillverkades av Marchon och kommer i ett komplett utbud av stilar för både optiska bågar och solglasögon. Designen är unik och leker med mättade färger och kontrasterande material.

Hitta produkterna här

www.marni.com/se