Chloé

Chloé är ett systerligt varumärke med en kvinnlig vänskaplig anda. Varumärkets kärna är kvinnlighet, modernitet och elegans.

Chloé grundades 1952 av Gaby Aghion som är född i Paris men har rötter ifrån Egypten. Hon valde namnet ”Chloé” för dess varma och feminina klang. Det låg perfekt i tiden med den nya modekänslan av Paris; ungdomlig, modern design med en något djärv framtoning. Chloé är ett systerligt varumärke med en kvinnlig vänskaplig anda. Varumärkets kärna är kvinnlighet, modernitet och elegans. Det är de här karaktäristiska värdeorden som bygger deras varumärke och ligger som grund vid utformningen av deras glasögonkollektioner.

Deras glasögonkollektioner riktar sig till unga kvinnor i åldersgruppen 25+ som är modemedvetna och eleganta på ett enkelt sätt, utbildade och sofistikerade, spontana och är frisinnande själar. I deras kollektioner återspeglas flera utav varumärkets karaktäristiska designelement såsom mjuka material, runda, retro och överdimensionerade former. Kollektionens modeller har varma och sandiga nyanser som tillhör Chloés typiska färgpalett.