Unisex

CKJ486S. Den runda formen kännetecknar faux clip design, som ger en modern look. Den rundade dubbelbryggan med denim-inspirerade etsade detaljer fullbordar den djärva och häftiga stilen. Finns tillgänglig i matte black, matte white och matte navy.

CKJ151S. Den klassiska pilotbågen är återuppfunnen med denna modell som har en rundad och etsad dubbel brygga. Calvin Klein Jeans har snyggt utformade skalmar som finns tillgänglig i matte black, matte gunmetal, distressed blue, brushed gold och brushed copper.

CKJ794S. Denna trendiga båge ger ett fräscht perspektiv med en unik kombination av färger och material. Bågen präglas av färgsprakande färgpaletter som fullföljs med Calvin Klein Jeans logga på varje skalm. Finns tillgänglig i milky gray, warm tortoise, milky taupe och milky oxblood.

Män

CKJ491S. Cool retrobåge i modellen Aviator, som är återuppfunnen med en dubbelbrygga och en blandning av metaller och gummimaterial. Bågens olika färgsättningar ger en avslappnande och cool stil. Finns tillgänglig i matte black, stone, industrial green och navy.

Kvinnor

CKJ802S. Med två olika färgnyanser och gummidetaljer förstärks den vintage-inspirerade mjuka bågen och dessa Cat-Eye former. Denna ger en fräsch look i vår och finns tillgänglig i matte crystal, black, crystal brown och crystal purple.