Scandinavian Eyewear är ett genuint svenskt företag som designar, utvecklar och distribuerar glasögon av högsta kvalité. Sedan 2012 ingår vi i Marchonkoncernen som är världens tredje största glasögonföretag. Det har gjort att vår varumärkesportfölj har kompletterats och blivit ännu större. Idag distribuerar vi världsledande varumärken så som Nike, Calvin Klein, Lacoste och Chloé i Norden samtidigt som vi designar bågar för bland annat Skaga, Lexington och Pilgrim.

Vi är ett av de ledande företagen på den nordiska marknaden och huvudkontoret ligger i Jönköping. Här i huset hittar du bland annat vår design- och produktutvecklingsavdelning och marknadsavdelning. Vi som arbetar här strävar hela tiden efter att ligga i framkant vad gäller utveckling och digitalisering och tycker det är spännande med webkommunikation, grafik design och digitalt innehåll. Därför är det nu dags för oss att ta nästa steg i digitaliseringsprocessen och vi behöver din hjälp!

På Scandinavian Eyewear kan vi erbjuda dig en praktikplats på marknadsavdelningen där du blir ”en i gänget” och får ansvarsområden från dag ett. Du blir projektägare och får möjligheten att vara med och påverka, samt komma med förslag på hur vi tillsammans kan utveckla Scandinavian Eyewear till det något ännu bättre. Som praktikant kommer du vara en del av ett mindre team som arbetar tätt med varandra i ett innovativt och kreativt stadie i företaget.

Personen vi söker är en driven, självständig och flexibel problemlösare som har ett genuint intresse för marknadsföring och brinner för att lära sig nya saker.

Vill du bli en del av oss och vara med och skapa historia? Tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot att höra från just dig.

Liza Manestam, Senior Marketing Manager

Liza.manestam@scandinavianeyewear.se